فایل فولدر بلاگ

فروش انواع فایل شامل مقاله،پایان نامه،پاورپوینت،تحقیق،پروژه و....

فایل فولدر بلاگ

فروش انواع فایل شامل مقاله،پایان نامه،پاورپوینت،تحقیق،پروژه و....

فایل فولدر بلاگ

در این بلاگ سعی شده است شما دانش پژوهان گرامی را با انواع مقالات، تحقیقات،پروژه ها،پایان نامه ها و دیگر فایلهای مورد نیاز دانشجویان،اساتید،معلمان....را که در سایت مربوط به این بلاگ موجود میباشد آشنا نموده و بتوانیم ذره ای از نیازهای علمی شما عزیزان را برطرف نماییم امیدواریم در این امر به کمک شما عزیزان موفق باشیم

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

پروژه گزارش کار آموزی با عنوان آب و فاضلاب:

پروژه گزارش کار:

 

Image result for ‫پروژه گزارش کار آموزی با موضوع آب و فاضلاب‬‎

 

شرح مختصر:

این فایل حاوی گزارش کارآموزی با عنوان پروژه آب و فاضلاب می باشد که با فرمت ورد-قابل ویرایش در ۴۷ صفحه در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است، در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.

 

بخشی از متن :

مقدمه :

امروزه از آب به عنوان حیاتی ترین نیاز بشر یاد می شود. اهمیت آب آشامیدنی سالم بر هیچ کس پوشیده نیست. با گسترش شهرها و کمبود آب آشامیدنی سالم اهمیت آبرسانی دوچندان می شود، بنابراین می بایست آب را از مکانهایی که آب آشامیدنی سالم دارد به مکانهای مسکونی انتقال داد که کمبود آب آشامیدنی دارد.

قسمت های اصلی یک سیستم آبرسانی عبارتند از : خط انتقال لوله ها و حوضچه شیر آلات و مخزن آب

مسیر گذاری :

قبل از مسیر گذاری برای تعیین مسیر دقیق و عدم برخورد ترانشه های عرضی به عمق ۵/۱ متر و طول ۲ متر با دست حفر می گردد که به منظور کشف دیگر تاسیسات زیرزمینی است. پس از پیدا نمودن مسیر بقیه لوله ها می بایست آنها پر شوند.

باید قبل از عملیات خاکبرداری ترانشه مسیرهای لوله گذاری، محل احداث حوضچه ها، عبور از رودخانه را با نصب میخ های کمکی پیاده کرد. همچنین پس از این عمل مواد زائد باید از مسیر لوله گذاری جمع شده و به محل دپوی مواد زائد انتقال داده شود. در صورت نیاز درخت ها و مزارع با هماهنگی مالکان و ارگانهای مربوطه قطع شود.

ترانشه :

برای اجرای مسیر لوله ها باید ترانشه هایی در زمین با بیل مکانیکی کنده شوند. این ترانشه ها باید روباز بوده مگر اینکه کنال یا جوی آب وجود داشته باشد و یا جاده باشد که مجوز کندن ندهند.

عمق تاج لوله های آب تا سطح زمین حداقل ۲/۱ متر می باشد. حداکثر طول ترانشه هایی که برای لوله ها کنده می شوند در هیچ حال نباید از ۶۰ متر بیشتر باشد و همچنین حداقل طول ترانشه لوله کشی اصلی قبل از لوله گذاری باید ۶ متر باشد.

چنانچه ترانشه در زمین های دج و یا با خاک های متراکم حفر شود، عرض ترانشه در حداقل و به مقداری است که جای کافی برای کار و نصب و ریختن خاک در زیر و اطراف لوله میسر باشد. فضای بین لوله و دیوار ترانشه باید بیش از عرض وسایلی باشد که برای تراکم خاک ها در این محدوده لازم است.

 

برای دریافت فایل لطفا به لینک زیر مراجعه نمایید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۷/۱۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی